Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj

Kartolinom kontra SMS-a (19.02.2016.)

KUS

Test

Kulturno umjetničko središte Sinj priređuje izložbu čestitki i razglednica povodom nadolazećih Uskršnjih blagdana.
U Galeriji Galiotović biti će izložene blagdanske čestitke, razglednice ili kartoline stare preko 50 pa do 100 godina. Izložba će biti postavljena na način da se uz ljepotu i minucioznost ručnog rada majstora koji su oslikavali nekadašnja uobičajena sredstva komunikacije (razglednice) prezentira i način korištenja tih sredstava. Uz to će se upriličiti i radionice te igraonice za posjetitelje, s posebnim naglaskom na mlađu populaciju. Otvorenje izložbe je planirano 16. ožujka i trajati će tjedan dana.
Iz KUS-a pozivaju sve zainteresirane građane da, ukoliko to žele, posude uskršnje čestitke i razglednice sa motivima Uskrsa iz svojih obiteljskih i privatnih kolekcija kako bi obogatili postav izložbe. Sav posuđeni materijal će biti uredno evidentiran i vraćen po završetku izložbe.
Razglednice možete donijeti svaki radni dan od 8 do 15 sati u prostorijama Galerije Sikirica (potkrovlje).


KUS

Put Petrovca 12
21230 Sinj
Hrvatska
Tel: +385(0)21/826-014
Tel: +385(0)21/826-049
© 2024 KUS Sinj | Designed by Fer projekt